Welcome To My Cozy CornerWelcome to Nolver's Cozy Corner! If you would like to view my tags, visit my page on Nolver's Pretty Tags. For scientific related topics, visit my page on Nolver's Science Corner. For PSP tubes, visit my page on Nolver's Cool PSP Tubes. For my personal blog, visit my page on Nolver's Room.

**Always scroll down to read the actual post**
©2009-2018 Nolver's Cozy Corner. Images with my watermark are copyrighted by me, so I reserve all rights. It is not allowed to edit or to modify the pictures in any way. It is not allowed to use the images/backgrounds from the layout and from the welcome box. Please respect my work.

Monday, 18 February 2013

In Nederland heerst een geest van pesten en verdeeldheid


Het valt me op al hoe lang in Nederland wordt gepest en in christelijk opzicht denk ik ook dat pesten inherent is aan verdeeldheid. Ik val stijl achterover van het toenemend aantal jongeren dat zelfmoord pleegt omdat ze worden gepest! In mijn tijd werd er ook gepest, maar jongeren dachten toen niet aan zelfmoord, misschien enkelen. Helaas toen al deden leerkrachten niet veel aan pestkoppen om ze te elimineren van school. Pesten op basis van ras/huidskleur (racisme), laat duidelijk zien dat je de ander niet accepteert. Helaas komt (dit duivels) racistisch gedrag ook in het huis van God voor.
Ook worden zoveel kinderen Gods door voorgangers vanaf de kansel gekleineerd (pesten dus) op een directe en/of indirecte manier.
Het is toch te gek voor woorden dat God ons hart niet kan vinden om ons te bekeren van onze slechte manieren/gewoonten??

Voor zover ik weet bidden we al heel lang tegen de geest van verdeeldheid hier in Nederland, maar als we de ander niet willen accepteren zoals hij of zij is en we elkaar niet liefhebben of elkaar niet zien in Christus , zal die geest van verdeeldheid niet verdwijnen. God moet komen met zijn kracht om alle slechtheid uit ons hart te bannen, zodat we bevrijd worden en de Here God in alle vrijheid kunnen dienen. We moeten niet denken dat God onze slechte gewoonten accepteert en we zo naar de hemel kunnen gaan. Het is jammer dat heden ten dage veel christenen niet willen sterven aan zichzelf en de oude mens niet willen haten en kruisigen. Daarom veranderen we niet en zijn we nog steeds heel erg vleselijk! We blijven elkaar maar kwetsen met woorden, geroddel, maar we gaan gewoon verder, we doen net of er niets aan de hand is en we vragen de ander niet eens om vergeving! Zo slecht kunnen kinderen Gods in elkaar zitten...http://farm2.staticflickr.com/1238/846796202_f4cff83ff3_o.gif

Een keer bad ik tot God van: "Zo Here God, ik vind dit helemaal niet eerlijk. U zegt dat we van onze vijanden moeten houden, ondanks wat ze doen tegen ons. Maar ik vind dat de meeste autochtone Nederlanders die christen zijn moeite hebben met gekleurde mensen en nog steeds racistisch zijn. Maar dan gaan ze wel lekker naar de hemel en hebben nooit moeite gedaan om oprecht van hun gekleurde broeder of zuster te houden, terwijl ik zoveel moeite doe om Nederlanders toch lief te hebben ondanks het onrecht wat wij buitenlanders zoveel meemaken hier in Nederland! Dat vind ik niet eerlijk." Ik heb vaak het gevoel gehad dat ze bij God met dit gedrag wegkomen. En toen zei de Heilige Geest tegen mij: "Nee, ze moeten zich op dit gebied bekeren om ook naar de hemel te kunnen gaan." Toen was mijn hart gerust. Iedereen moet zich bekeren van zijn of haar zonden! God heeft geen lievelingetjes of ziet mensen niet aan naar afkomst of huidskleur, maar wij mensen doen wel alsof God zo in elkaar zit. Er staat toch zelf in Romeinen 2 vers 11:

"Want er is geen aanneming des persoons bij God."

Dus wit, geel, zwart of rood: BEKEER U!