Welcome To My Cozy CornerWelcome to Nolver's Cozy Corner! If you would like to view my tags, visit my page on Nolver's Pretty Tags. For scientific related topics, visit my page on Nolver's Science Corner. For PSP tubes, visit my page on Nolver's Cool PSP Tubes. For my personal blog, visit my page on Nolver's Room.

**Always scroll down to read the actual post**
©2009-2019 Nolver's Cozy Corner. Images with my watermark are copyrighted by me, so I reserve all rights. It is not allowed to edit or to modify the pictures in any way. It is not allowed to use the images/backgrounds from the layout and from the welcome box. Please respect my work.

Sunday, 11 August 2013

Buitenlanders: het is tijd om uit Europa te vertrekkenJa ja buitenlanders, de tijd voor Europa zit erop. Europa's heerschappij is bezig te verdwijnen. Na 4 lange eeuwen mag dat ook wel. Niemand had verwacht en zeker de Europeanen niet, dat de economie zo slecht zou worden, maar eigenlijk is dit een heel normaal verschijnsel. De macht blijft nóóit bij één continent, het verplaatst zich altijd na een aantal eeuwen, meestal vier. Kijk zelf maar in de geschiedenisboeken en ontdek dat de macht ALTIJD na een aantal eeuwen verschuift naar een andere plek.

Helaas waren de Europeanen zo arrogant en hoogmoedig om te denken dat ze het altijd goed zouden hebben en dat ze altijd met een eeuwige scepter zouden zwaaien over andere continenten....tja, wie de bal kaatst kan hem terug verwachten, niet? Ze hebben met harde hand geregeerd en andere landen geplunderd voor hun eigen voordeel. Onschuldige mensen zijn ontheemd uit hun vaderland en verkracht, vermoord, vernederd. Ze hebben verdeeld en geheerst. Rassen tegen elkaar opgezet op basis van huidskleur. Ik wil hiermee niet zeggen dat andere landen/rassen beter zijn en geen schuld hebben. Oh nee, zeker niet!  De volken die zijn overheerst door Europeanen, wilden hun eigen goden blijven dienen, behalve de ware God. Europa heeft veel meer open voor het evangelie gestaan en daarom is het ze voor de wind gegaan en NIET om iets anders!

Er is geen enkel ras/volk die onschuldig is, maar van alle overheersingen die er waren vind ik de Europese overheersing toch het slechtste. Bij alle andere overheersingen mocht je gewoon je ding doen, je mocht leven, werken, zolang je de overheid maar gehoorzaamde. Maar bij de Europese overheersing hadden ze liever dat je dood was als je geen witte huidskleur hebt en je mocht/mag het zeker niet beter hebben dan zij. Ze gunnen je niets als je een kleurtje hebt en vooral niet als je zwart bent. Ze worden heel afgunstig als je er als kleurling er beter uitziet dan zij, veel goederen hebt en vooral als je niet onzeker bent over jezelf en over je uiterlijk. Als ze afgunstig worden proberen ze je te vernederen omdat ze willen dat je jezelf gaat minachten, zodat zij zich beter kunnen voelen over zichzelf. Ik heb het zo vaak meegemaakt. Ik heb me dikwijls afgevraagd hoe dat komt. Komt het doordat hun rijkdom op onrechtmatige wijze is verkregen en dat jij (als je een kleurtje hebt), ze eraan herinnerd hoe slecht ze waren en dat ze proberen de waarheid te verdoezelen en te verdraaien? Of eigenlijk omdat ze weten dat ze behalve hun slechte, lelijk racistisch gedrag verder niets hebben?? God weet het.

Maar gelukkig is er een rechtvaardige God die alle onrecht ziet. Niemand is beter en Hij zal je veroordelen voor elk onrecht wat je anderen aandoet. Ik ben blij dat Europa's tijd erop zit. Ze hebben zich genoeg verrijkt en het is tijd dat andere landen nu met de scepter gaan zwaaien en baas zijn over hun eigen goederen en rijkdom!

Iets wat ik verschrikkelijk gemeen vind is dat Europa net doet alsof het Afrika helpt. Afrika zou nu toch al volledig uit die armoede moeten zijn toch, na al die jaren??? Als het aan Europa ligt blijft Afrika arm, zodat ze door hun niet overheerst zullen worden, want laat me je dit vertellen: Europa is héél erg bang wanneer Afrikanen rijk zullen worden en dus uit die armoede komen! Ik heb laatst begrepen dat in ruil voor al het geld dat die Europeanen de Afrikanen geven, goederen/resources afgestaan moeten worden!! Ja ja mensen, Europeanen blijven Europeanen: ze doen NIETS gratis!!! En wij maar denken dat het geld vrij en lekker naar Afrika gaat. Echt niet! Nee, de Afrikanen moeten er wat voor terug geven. Hun bronnen! Vandaar dat Afrika nog steeds in de armoede zit. Natuurlijk light het ook aan de Afrikanen zelf. Ze moeten stoppen om met elkaar te vechten, stoppen met Voodooo en hun luiheid in de afgrond werpen doordat ze hebben geloofd dat ze lui zijn: negatieve woorden van mensen. Ook moeten ze stoppen om te geloven wat Europeanen ze hebben geleerd: dat je beter bent als je rechte haren hebt, een grote rechte neus, lichtgetint tot witte huidskleur en smalle lippen hebt. Want dan ben je superieur. LOL...! Een andere grote leugen die Europeanen hebben verspreid. Ik zal daar in een ander blog op terugkomen. Ik schrik ervan hoe de duivel mensen heeft kunnen vinden om andere mensen met satanische leugens te indoctrineren en ook nog de brutaliteit hadden om het Woord van God te misbruiken. Dit is werkelijk een list van de satan om mensen tegen elkaar op te zetten...o God, vergeef ons!!


Waar ik ook vaak om moet lachen is dat Europa heel hard probeert om de macht te behouden, maar dat de macht toch uit hun handen glipt. God is de baas over elke situatie en hij beslist waar de rijkdom naar toe gaat en niemand anders, ook al lijkt het alsof het wordt bestuurd door mensen. Als je het boek Openbaringen in de bijbel bestudeert is Europa de laatste wereldmacht...God wist waarom Hij ze als laatst de macht heeft gegeven. Als ze veel eerder aan de macht waren gekomen, bijvoorbeeld in de tijd waar de Afrikanen heer en meester waren, hadden ze zowat elke kleurling uitgeroeid als het aan hun lag. De brutaliteit! Ze komen immers uit kleurlingen en niet andersom!

Een betrouwbare predikant had al een tijd geleden geprofeteerd dat hij een visioen had waar hij kommen van Gods toorn zag over elk continent, maar dat de kom van Gods oordeel/toorn over Europa het grootst was, maar dat hij niet kan zeggen waarom dat zo is en dat de tijd het ons zou leren.

Ik kan zoveel redenen opnoemen waarom Gods toorn over Europa het grootst is:

  1. Huwelijk tussen homofiele partners is toegestaan.
  2. Euthanasie.
  3. Abortus.
  4. Porno industrie.
  5. Toegenomen racisme en de leugens die ze hebben verspreid over gekleurde mensen.
  6. De (racistische) evolutietheorie om het scheppingsverhaal, dat alleen de waarheid is, te ondermijnen.
Ik kan nog zoveel meer redenen opnoemen, maar ik denk dat je dat zelf wel kunt invullen, tenminste, als je eerlijk bent tegen jezelf en niet bang bent om voor de waarheid op te komen, ook al ben je zelf een Europeaan en de slechte dingen die Europa doet/heeft gedaan durft toe te geven.

Als je een buitenlander bent en je denkt dat je nog jaren kan leven in Europa, dan heb je het vreselijk mis!! Europe is going DOWN and there's nothing you can do about it. De eerste mensen die worden getroffen zijn natuurlijk de buitenlanders. En zeker als de crisis in ernstige mate toeneemt, zijn de eerste zondebokken altijd de buitenlanders. Europeanen zijn nog steeds racistisch en zijn NIET VERANDERD! Kijk zelf maar naar Griekenland. De zondebokken daar zijn de buitenlanders, terwijl de Grieken deze hele rotsituatie over zichzelf hebben gehaald, maar ja, het is makkelijk om een kwetsbare groep als eerst aan te pakken. De Tweede Wereldoorlog is ook een goed voorbeeld. Doordat de Joden het beter hadden dan de Duitsers, werd men jaloers en hitste men elkaar op tegen de Joden. Jullie weten natuurlijk allemaal hoe dat is afgelopen.

Je ziet het ook op de banenmarkt: buitenlanders worden als eerst geweerd om een goede baan te vinden en de Europeanen worden als eerst bevoordeeld, simpelweg omdat ze in hun eigen land zijn...ze zijn trouwens altijd al zo geweest. Ook ik bevind me op dit moment in zo een situatie en merk dat ik voor bijna alle vacatures wordt geweerd door uitzendbureau's!
Door de jaren heen zijn Europeanen op dit gebied gemoedelijker geworden, maar ze zorgen ervoor dat je niet hoger op de ladder komt dan zij. Ook in je salaris word je getroffen. Daarom moeten wij kleurlingen ophouden om Europeanen te bevoordelen in salaris, banen, leefomstandigheid wanneer ze in ons land wonen/zijn. Ik zie heus wel dat de de tijd voor hun voorbij is en dat ze ook echt niet meer kunnen gaan en staan waar ze willen, maar toch zijn nog steeds veel buitenlanders geïndoctrineerd met valse, Europese leugens..

Het is tijd buitenlanders om onze eigen land op te bouwen. Het land waar mijn ouders vandaan komen heeft een economische groeipercentage van 4%! Onlangs heeft de president uit dat land ons opgeroepen om weer terug te gaan naar ons eigen land. Er zijn genoeg banen voor ons omdat het land groeiende is. Thanks God!

Waar ik wel een hekel aan heb is dat veel Nederlanders de weg naar dat land (vooral jongeren), opeens hebben gevonden als stagiair. Ze zaten al die jaren neer te kijken op dat land, maar nu hun land er opeens slecht voor staat, weten ze opeens weer waar dat land ligt en verhuizen ze heel snel naar daar om de ellende in hun eigen land te ontlopen. De hypocrisie!! Als armoede goed is voor anderen, dan is het ook goed voor hun. Denken jullie nou maar niet dat jullie aan armoede zullen ontsnappen. Het zal jullie inhalen! Dan zullen jullie eindelijk weten wat het is om afhankelijk van anderen te zijn en om weinig geld te hebben. Dat zal jullie leren om te stoppen om neer te zien op anderen en om racistisch te zijn. Wegens de rijkdom die jullie hadden/hebben, was het mogelijk voor jullie om grootspraak te hebben en anderen uit te lachen. Nu het onheil jullie treft (en terecht), zal dát jullie een kopje kleiner maken.

Nogmaals een oproep aan alle buitenlanders in Europa: vertrek zo snel mogelijk naar je eigen land en help je eigen land op te bouwen. Europa is bezig ten onder te gaan en niemand kan er wat doen. Vertrek zo snel mogelijk, want de tijden in Europa worden nóóit meer beter, ook al zijn ze aan het liegen over de economie en zeggen dat het een beetje beter gaat. Zorg ervoor dat jullie geen zondebokken van de staat/het volk zijn, die jullie van alles wil beschuldigen wanneer het onheil hun treft!