Welcome To My Cozy Corner







Welcome to Nolver's Cozy Corner! If you would like to view my tags, visit my page on Nolver's Pretty Tags. For scientific related topics, visit my page on Nolver's Science Corner. For PSP tubes, visit my page on Nolver's Cool PSP Tubes. For my personal blog, visit my page on Nolver's Room.

**Always scroll down to read the actual post**




©2009-2017 Nolver's Cozy Corner. Images with my watermark are copyrighted by me, so I reserve all rights. It is not allowed to edit or to modify the pictures in any way. It is not allowed to use the images/backgrounds from the layout and from the welcome box. Please respect my work.

Thursday, 28 November 2013

Surinaamse baka bana's



Benodigdheden:

•    3 rijpe bakbananen
•    500 g bloem
•    2 pakken bakpoeder
•    1 of 2 pakken vanillesuiker
•    1 theelepel kaneel
•    0,5 theelepel vanille essence
•    1 theelepel zout.
•    Sparood of iets vergelijkbaars.

1)    Alle ingrediënten, behalve de bakbananen mixen met een garde of mixer.
2)    Hierna Sparood toevoegen en verder mixen. Niet te veel toevoegen!
3)    De baka bana’s snijden en daarna dompelen in het beslag.
4)    Ze zijn nu klaar om te worden gefrituurd in een hete pan met sojaolie.
5)    Klaar!


No comments:

Post a Comment

You are free to comment as well, but keep it nice and friendly.