Used fontInstall this font for a better view.

Welcome To My Cozy Corner


Welcome to Nolver's Cozy Corner! If you would like to view my tags, visit my page on Nolver's Pretty Tags. For scientific related topics, visit my page on Nolver's Science Corner. For PSP tubes, visit my page on Nolver's Cool Tubes. For my personal blog, visit my page on Nolver's Room.

**Always scroll down to read the actual post**
©2009-2022 Nolver's Cozy Corner. Images with my watermark are copyrighted by me, so I reserve all rights. It is not allowed to edit or to modify the pictures in any way. It is not allowed to use the images/backgrounds from the layout and from the welcome box. Please respect my work.

Sunday, 26 December 2021

Best company I've worked at until so far

 

 

Dit is het beste bedrijf waar ik ooit heb gewerkt! Ik voel me voor 1000% gewaardeerd! Ik mis het labwereldje niet eens en ik heb totaal geen behoefte meer om een baan te zoeken in de ICT sector. Man, wat heeft het lang geduurd voordat ik zo'n bedrijf heb gevonden. Te vaak heb ik meegemaakt dat er altijd teveel (soms terecht), commentaar was op mijn werk. 

In de jaren 2000 tot 2009 heb ik mij wel en niet gewaardeerd gevoeld, maar in de jaren 2010 tot 2018 heb ik mij nauwelijks echt gewaardeerd gevoeld. Altijd waren er van die afgunstige, gemene werknemers die altijd wat hadden te zeiken...vooral omdat men je niet mag en men je niets gunt. Behoorlijk irritant. Maar God had mij beloofd dat ik op het einde een baan zal vinden dat waar ik een hele goede positie zou verwerven voor mijzelf alleen en waar ik niet te maken zal hebben met afgunst. 

Het heeft lang geduurd en vaak heb ik het gevoel gehad dat het niet zou komen, maaar na al die jaren heeft God mij eindelijk een baan gegeven waar ik mij voor de volle 100% thuisvoel en waar ik gewaardeerd word...een heerlijk gevoel en dat in 2021 met al die ellende! Ik heb van blijdschap een paar traantjes gelaten, maar ik ben enorm blij met dit bedrijf. 

Elk huis heeft zijn kruis en natuurlijk merk je soms wat onaangename karaktertrekjes bij mensen, maar dit is erg nihil en dat is normaal. Ik ben zelf ook niet perfect, maar God is bij mij aan het werk om mij nog meer te veranderen ☺️ Gelukkig bestaan leuke bedrijven nog steeds! Dank U Heer! πŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ™πŸΎNo comments:

Post a Comment

You are free to comment as well, but keep it nice and friendly.